Betaal opties

Betaalinformatie

Relevante betaalinformatie wordt weergegeven in de e-mailbevestiging na je bestelling. Je bestelling wordt binnen 1 werkdag na ontvangst van betaling verzonden.

Betaalopties

Hier onder vind je alle betaal opties die wij momenteel aanbieden. Als je nog een optie mist laat het ons weten. Wellicht kunnen we jouw voorkeursoptie ook toevoegen.

iDEAL – Direct online betalen via je Nederlandse bank

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk direct online aankopen afrekenen. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je hiervoor hoeft aan te melden. Voor iDeal betalingen maken wij gebruik van de veilige betaalservice Mollie.

Overboeken

Nadat je bestelling is afgerond kom je op een pagina met je besteloverzicht en onze rekening info. Je kan het bedrag overmaken naar onze ING rekening:

Op naam van: ONLINECBDWINKEL

IBAN: NL50INGB0007687437

BIC: INGBNL2A

Vergeet niet om het bestelnummer en je naam in te vullen bij de omschrijving voor een snelle afhandeling. Houd er rekening mee dat het een of meerdere dagen kan duren voordat wij de betaling ontvangen. Bij overboeking vanuit het buitenland is het mogelijk dat je bank kosten in rekening brengt.

Belfius

Met Belfius kan je gemakkelijk betalen vanaf je Belfius rekening. Belfius is de online betaalmethode van een van de grootste banken van België.

KBC/CBC

De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië. De banken bieden hun klanten een betaalknop aan waarmee gemakkelijk en snel online betaald kan worden. Via de KBC/CBC-Betaalknop betalen klanten hun online aankopen vanuit hun eigen vertrouwde online bankomgeving. Betalingen worden direct verwerkt en zijn gegarandeerd wanneer voldaan.

Sofort

SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen en donaties gedaan kunnen worden, zonder dat consumenten extra accounts aan hoeven te maken. Consumenten loggen bij SOFORT Banking in met de gegevens die ze gebruiken om in hun eigen online bankomgeving in te loggen. Vanuit hier kunnen ze rechtstreeks geld overmaken vanaf hun eigen betaalrekening. SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen.

Paypal

Helaas is het niet meer mogelijk om met Paypal te betalen.

Winkelwagen
De waardering van topshelfcbd.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 120 reviews.